Украина, 1917 - 1991 гг. \ Политические репрессии (0)
Государственная публичная историческая библиотека России

Политические репрессии

Название
Автор/Редактор
Место издания
Год издания
Действие
1
Рубрика
Библиография
- с 1996 г.
2
Рубрика
в х. л.
- с 1996 г.
3
Рубрика
Источники
- с 1996 г.
4
Рубрика
Справочники. Словари
- с 1996 г.
5
Рубрика
Этнические депортации
- с 1996 г.
6
Книга
.
Тереля Йосип Киiв 1991
7
Книга
.
Сич Олександр Iванович Iвано-Франкiвськ 2003
8
Книга
.
Тронько Петро Тимофiйович Киiв 2007
9
Книга
[Матерiали конференцii "Геноцид украiнського народу : iсторична пам'ять та полiтико-правова оцiнка", 25 листопада 2000 р.]
Киiв 2003
10
Книга
[Ряданська влада i украiнське суспiльство: протистояння, опiр, опозицiя в 20-80-х рр. ХХ ст.]
Киiв 2005
11
Книга
A biography of no place
Brown Kate Cambridge (Mass.),London 2004
12
Книга
Iз забуття. Генеалогiчнi дослiдження
Служинська Зиновiя Львiв 2002
13
Книга
Iсторiя Синевiдська Вижного
Матисякевич Зиновiй Львiв 2003
14
Книга
Kosciol katolicki na Podolu
Szymanski Jozef Lublin 2003
15
Книга
Tywrowski memorial meczennikow katolickich na Ukrainie w XX wieku
Wyszkowski Pawel, Lewsza Dorota Warszawa 2021
16
Книга
Абезь i Адак - дорога у вiчнiсть
Федущак Iнна Вiкторiвна, Федущак Вiктор Миронович Львiв 2006
17
Книга
Атеисты в мундирах
Веденеев Дмитрий Валерьевич Москва 2016
18
Многотомник
Голгофа мiльйонiв. Документальнi свiдчення
Киiв 2005
19
Книга
Голгофа миллионов
Малеев К. С. Киев 2001
20
Книга
Житие иеросхимонаха Павла [П.Я. Гулынина] в западне российского безбожия (1901-1989)
Шикунова Лариса Москва 2003